fbpx

Platformă de știri și opinii

Constantin Ana: “PNDL 3 este singura șansă reală a acestei țări de a ieși din țărână!”

in Actualitate/Administrație by
Banner

Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a punctat câteva aspecte despre PNDL 3, program pe care îl consideră unica șansă a României de a ieși din țărână.

Social-democratul Constantin Ana a afirmat că dincolo de cerințele UE, cum ar fi digitalizarea, sunt locuri deloc puține în România care nu au minimumul necesar pentru niște condiții de trai decente: drumuri, apă, gaze și canalizare.

Primarul orașului Pucioasa a mai adăugat că toți edilii, indiferent de apartenența politică, ar trebui să se mobilizeze pentru ca PNDL 3 să se concretizeze.

“Nu am fost și nu o să fiu niciodată un fan al domnului Câțu și al guvernului pe care îl conduce!

Însă într-o perioadă în care România are nevoie mai mult ca oricând de investiții în infrastructura reală, iar UE ne impune prin POR sau PNRR să alocăm sume imense pentru digitalizare sau alte priorități stabilite de la Bruxelles, fară legătură cu realitatea românească, PNDL 3 reprezintă o șansă imensă pentru România noastră!!!

Finanțări pentru asfăltari, apă, canal, gaze naturale! Asta avem nevoie în România REALĂ !!!

POR, PNRR?! NICIO ȘANSĂ!!!

PNDL 3, în forma prezentată, este singura șansa reală a acestei țări de a ieși din țărână!!! Iar apoi ne putem ocupa liniștiți de digitalizare și ce mai vreți voi!!!

Lăsați ipocrizia!!!

Datorită unor primari certați cu legea (puțini la număr) v-ați făcut numărul și ați reușit să demonizați destul acest program ce a salvat România!

Renunțați la demagogie si gândiți-vă la nevoile celor ce v-au votat, indiferent din ce partid faceți parte!!!

Îi aștept pe colegii mei, din toate partidele, să se implice în așa fel încât acest program să se concretizeze cât mai rapid, în interesul celor ce ne-au așezat în aceste funcții publice!”, a scris primarul orașului Pucioasa pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Constantin Ana

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top