fbpx

Platformă de știri și opinii

Dep. Daniel Blaga, despre demiterea ministrului Stelian Ion

in Actualitate/Parlament/Politică by
Banner

Pe data de 1 septembrie, seara, premierul Florin Cîțu a anunțat demiterea lui Stelian Ion, ministrul Justiției.

Cererea de revocare a fost trimisă președintelui României, iar ministrul interimar al Justiției va fi Lucian Bode.

Daniel Blaga, deputat USR PLUS de Dâmbovița, a vorbit despre această situație pe care o numește ca fiind episodul al doilea din seria “Noaptea ca hoții”. 

Parlamentarul Daniel Blaga este de părere că Stelian Ion “a deranjat” prin transparența utilizată în procedurile de numire a șefilor DIICOT și DNA. România nu mai poate continua cu Florin Cîțu, concluzionează deputatul Daniel Blaga într-o postare de pe pagina sa de Facebook.

“Noaptea ca hoții 2…

Primul Ministru demite unilateral, fără consultații sau măcar vreun dialog deschis, al doilea ministru USR PLUS. Victima de astăzi: Stelian Ion. Vina lui? Faptul că a declanșat, pentru prima oară în istoria României, proceduri clare și transparente de numiri a șefilor DIICOT și DNA, asta după ce a luptat cu toate puterile pentru desființarea SIIJ, trimițând de asemenea în Parlament noile legi ale justiției, menite să repare stricăciunile provocate de regimul Dragnea.

În acest moment, primul ministru aduce aminte mai degrabă de personaje sinistre precum Iordache decât de un șef al executivului care-și propune să apropie țara noastră de traseul său firesc, european. Astfel, un lucru mi se pare sigur: România nu mai poate continua cu Florin Cîțu.”, transmite Daniel Blaga, reprezentantul USR PLUS Dâmbovița în Camera Deputaților.

Sursa: Facebook Daniel Blaga

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top