fbpx

Platformă de știri și opinii

xe tải chenglong 9 tấn

Șansă pentru tineri – Internship la CJ Dâmbovița

in Actualitate/Administrație/Economie by
Banner

Consiliul Județean Dâmbovița va desfășura în perioada următoare un program inedit de internship. Proiectul, prin care programul va fi implementat, a fost aprobat în ședința de Consiliu Județean din data de 30 august 2021.

Misiunea programului de Internship al Consiliului Județean Dâmbovița este aceea de a îmbunătăți cunoștințele tinerilor, de a-i ajuta să dobândească experiență profesională și de a-i familiariza cu procesul legislativ și administrativ al instituției. Nu în ultimul rând scopul este de atrage tineri specialisti ce să lucreze, pe viitor, în administrația județeană dâmbovițenă.

Corneliu Ștefan

„Încă de la începutul mandatului, mi-am propus să schimb în bine Consiliul Județean Dâmbovița, iar astăzi am mai făcut un pas în acest sens: Consiliul își deschide larg ușile pentru tinerii care doresc să participe la cel mai important program de internship din județul nostru! În ședința de astăzi, a fost aprobat proiectul care, pentru 3 luni, oferă posibilitatea celor interesați să ia contact cu provocările din administrația publică. Misiunea programului de Internship al Consiliului Județean Dâmbovița este aceea de a îmbunătăți cunoștințele tinerilor, de a-i ajuta să dobândească experiență profesională și de a-i familiariza cu procesul legislativ și administrativ al instituției.Pot spune însă că cel mai important lucru este acela că tinerii se vor implica activ în viața județului nostru.
Vă așteptăm!”

A anunțat Corneliu Stefan, președinte al CJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top