fbpx

Platformă de știri și opinii

Dep. Daniel Blaga candidează pentru un loc în Biroul Național al USR PLUS

in Actualitate/Parlament/Politică by
Banner

Sâmbătă, 28 august 2021, Comitetul Politic al USR PLUS s-a reunit la Teatrul Naţional din Bucureşti, pentru prezentarea candidaturilor la preşedinţia formaţiunii şi pentru componenţa Biroului Naţional.

În cursa pentru preşedinţia USR PLUS s-au înscris vicepremierul Dan Barna, europarlamentarul Dacian Cioloş, copreşedinţi ai formaţiunii, dar şi senatorul Irineu Darău.

Daniel Blaga, deputat USR PLUS de Dâmbovița, este alături de “Uniți Reușim”, echipa lui Dacian Cioloș, și candidează pentru un loc în Biroul Național al USR PLUS.

“Un pas firesc ce a urmat fuziunii USR PLUS înseamnă alegerea unei conduceri unice, într-un mod democratic, transparent și, cel mai important poate, dominat de fair-play și de colegialitate, așa cum m-aș bucura să văd, în anii care vin, că se întâmplă în cursele interne ale fiecărei formațiuni politice.

E un privilegiu să candidez alături de #EchipaUnițiReușim pentru un loc în Biroul Național al USR PLUS dar, mult mai important, mă bucur să știu că formațiunea politică din care fac parte are o viziune clară pentru viitor și tot mai mulți profesioniști reali, dedicați și cu experiență, care-și propun să pună umărul la acele schimbări pe care ni le dorim cu toții aici, în România.

Puteți citi mai jos viziunea pe care echipa #Uniți o are despre #UnPartidCâtOȚară: https://uniti-reusim.ro/”, a transmis parlamentarul USR PLUS de Dâmbovița pe pagina sa de Facebook.

Componența echipei “Uniți Reușim” este următoarea:

Sursa: Facebook Daniel Blaga

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top