fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan și Constantin Stroe, discuții despre actualele și viitoarele proiecte din comuna Șotânga

in Actualitate/Administrație by
Banner

Proiectul pe care Primăria Șotânga îl are în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, în vederea dezvoltării comunei, se derulează într-un ritm susținut.

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a anunțat pe pagina sa de Facebook că în prezent se lucrează pe străzile Vâlcele, Constantin Brâncoveanu, Preot Abramescu și Malului din Șotânga. Valoarea totală a acestor lucrări este de peste 2.800.000 lei, contribuția financiară a Consiliului Județean Dâmbovița depășind 1.000.000 de lei.

Totodată, despre podul care leagă Șotânga de comuna Doicești, șeful administrației județene a transmis că este finalizat în proporție de 95%.

„În perioada imediat următoare, se va turna asfaltul pe calea de rulare. Finanțarea construirii acestui pod, peste 6.000.000 lei, este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

La întâlnirea avută astăzi cu primarul Constantin Stroe, au mai fost discutate și viitoare proiecte comune, pe care dorim să le demarăm în curând.

Dezvoltarea județului Dâmbovița este un efort de echipă, iar eu, în calitate de președinte al Consiliul Județean Dâmbovița, voi veni în sprijinul tuturor administrațiilor locale.”, a mai afirmat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top