Platformă de știri și opinii

Universitatea „Valahia” din Târgoviște organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi vacante

in Actualitate/Educație by
Banner

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a anunțat că organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi vacante, și anume două posturi de asistent de cercetare științifică S în Ingineria Sistemelor – Automatică, în cadrul ICSTM, și un post de secretar S III, în cadrul FSI Alexandria.

Mai jos regăsiți toate datele referitoare la organizarea concursului care va consta în două probe. Proba scrisă se va susține în data de 14 septembrie, iar interviul pe 20 septembrie.

ANUNȚ

Universitatea „Valahia” din Târgoviște, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 286/2011, cu modificările și completările ulterioare (H.G. nr. 1027/2014), organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi contractuale vacante după cum urmează:

– 2 posturi de asistent de cercetare științifică S în Ingineria Sistemelor – Automatică, normă întreagă, perioadă determinată de 1 an, în cadrul ICSTM. Condiții specifice de participare la concurs: studii universitare de lungă durată; deținerea calității de doctorand în domeniul Ingineria Sistemelor; vechime în specialitatea postului – minim 1 an în domeniul Ingineria Sistemelor – Automatică; cunoștințe de operare/programare pe calculator:

Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Acces) și Software specifice echipamentelor de cercetare.  Concursul va cuprinde două probe: proba scrisă în data de 14 septembrie 2021, ora 1000 și interviul în data de 20 septembrie 2021, ora 1000, la sediul ICSTM – sala Biblioteca ICSTM, et. 2, Campus – Aleea Sinaia, nr. 13, Târgoviște, Dâmbovița. Înscrierile se fac în perioada 31 august – 6 septembrie 2021, ora 1600, la sediul  Rectoratului (Campus) – Registratură.

– 1 post de secretar S III, normă întreagă, perioadă determinată, în cadrul FSI Alexandria. Condiții specifice de participare la concurs: studii universitare absolvite cu diplomă; cunoștințe în utilizarea calculatorului (Office, Web); experiență în domeniul postului  – activități de secretariat într-o unitate de învățământ. Concursul va cuprinde două probe: proba scrisă în data de 14 septembrie 2021, ora 1000 și interviul în data de 20 septembrie 2021, ora 1000, la sediul Rectoratului – sala CA, et. 3, Campus – Aleea Sinaia, nr. 13, Târgoviște, Dâmbovița. Înscrierile se fac în perioada 31 august – 6 septembrie 2021, ora 1600, la sediul nou al Rectoratului (Campus) – Registratură.

Tematica, bibliografia, documentele necesare înscrierii și alte informații suplimentare, se găsesc pe site-ul www.valahia.ro sau la telefon 0245/206101, int. 9013 –BRUS.

Sursa: Universitatea „Valahia” din Târgoviște

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top