Platformă de știri și opinii

Tânăra sportivă Elena Ivașcu a pierit într-un grav accident de mașină

in Actualitate by
Banner

Vestea că tânăra sportivă Elena Ivașcu s-a stins din viață a căzut ca un trăsnet peste Târgoviște.

Elena se întorcea de la mare, iar mașina în care se afla a fost implicată într-un cumplit accident, pe A2. Autoturismul s-a izbit de peretele despărțitor dintre benzi, rămânând astfel imobilizat pe șosea, fără nicio lumină. Fiind întuneric, mașina nu a putut fi văzută în timp util, iar la câteva secunde a fost lovită în plin de o altă mașină. În afară de tânăra târgovișteancă, încă o persoană și-a pierdut viața în accident, iar alte două au fost rănite.

La numai 22 de ani, Elena avea performanțe notabile în sport și molipsea pe toată lumea cu zâmbetul și cheful ei de viață.

Dragostea pentru sport a moștenit-o de la mama ei, Daniela Ivașcu, profesor de educație fizică la Colegiul Național „Constantin Carabella” din Târgoviște, acolo unde și Elena studiase în cei 4 ani de liceu.

Tânăra jucase mulți ani baschet și volei la CSS Târgoviște, iar între timp devenise arbitru de volei și instructor de înot. Avea multe pasiuni: îi plăcea dansul, pe care îl dusese la un nivel înalt întrucât participase alături de majoretele de la „Dracula’s Girls” la numeroase turnee internaționale.

Animalele și călătoriile erau, de asemenea, bucuriile Elenei Ivașcu. În fiecare zi obișnuia să posteze pe paginile sale de socializare câte o fotografie în care zâmbea și în care arăta lumii câte un loc frumos pe care îl vizitase.

Sute de mesaje au curs în câteva ore pe internet, din partea celor îndurerați, din partea oamenilor care au cunoscut-o și apreciat-o pe Elena.

Condoleanțe familiei îndurerate, părinților, bunicilor, surorii mai mici… Drum lin către îngeri, Elena!

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top