Platformă de știri și opinii

Accident spectaculos pe A1, la Bascov, în județul Argeș. Patru persoane au fost rănite, inclusiv un bărbat din Dâmbovița

in Actualitate by
Banner

Un accident, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc la ieșirea de pe autostrada București-Pitesti ( A1), în dreptul localității argeșene Bascov. În incidentul auto, ce a avut loc în dimineața zilei de duminică, patru persoane au fost rănite, între acestea fiind și un dâmbovițean din Sălcioara.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că o femeie de 38 de ani, din comuna Afumaţi, judeţul Ilfov, care conducea un autoturism dinspre Bucureşti către Râmnicu Vâlcea, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, în condiţii ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat în coliziune cu un parapet din beton şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

În accident au fost rănite patru persoane, care au fost transportate la spital – femeia de la volan, o femeie de 49 de ani din comuna Afumaţi, judeţul Ilfov, un bărbat de 57 de ani din comuna Sălcioara, judeţul Dâmboviţa, şi un minor de 9 ani.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top