fbpx

Platformă de știri și opinii

Bilciurești – “Hoții de lemne”, ce au intrat peste un pădurar, în curtea acestuia, și l-au bătut, au fost reținuți de Poliție, pentru 24 de ore

in Actualitate/Justiție by
Banner

În data de 26 august, mai mulți indivizi au pătruns în gospodăria unui pădurar din Bilciurești, județul Dâmbovița, și l-au bătut cu bestialitate. Întregul eveniment a fost surprins pe camerele de supraveghere, instalate în preajma casei bărbatului agresat.

Alături de acesta, fiul și soția acestuia au fost agresati, de cei 3 bărbati, despre care apropiații barbatului agresat spun că ar fi avut un conflict cu pădurarul, ce nu i-a lăsat să fure lemn din pădure. Imaginile deosebit de violente au fost publicate în mass media (detalii aici), iar bărbatul agresat a fost internat în spital cu multiple traumatisme, starea s-a fiind destul de gravă.

Cei trei agresori au fost identificați și reținuți. „Polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și violare de domiciliu”, au transmis, ulterior, reprezentanții IPJ Dâmbovița.

În dimineața zilei de sâmbătă, 28 august, reprezentații IPJ Dâmbovița, au anunțat că: “Față de cei 3 bărbati bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare,violare de domiciliu, distrugere și ultraj s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top