Platformă de știri și opinii

Dep. Daniel Blaga: „Sunt uimit când aflu de numiri surprinzătoare în funcțiile de la stat”

in Actualitate/Parlament/Politică by
Banner

Daniel Blaga, deputat USRPLUS de Dâmbovița, într-o postare pe pagina sa de Facebook, vorbește despre numirile în funcțiile de stat, care uneori pot fi cel puțin surprinzătoare.

Parlamentarul Daniel Blaga dă ca exemplu, nu tocmai moral, numirea directorului adjunct de la Școala Gimnazială Gura Ocniței. În această funcție a fost numită Cristina Stanciu, soția directorului Dragoș Stanciu. Daniel Blaga nu neagă performanțele doamnei profesor Cristina Stanciu, însă este de părere că au cântărit mult recomandările din partea familiei și cele venite dinspre sfera politică. Cristina Stanciu a candidat, din partea PRO România, pentru funcția de primar al comunei Ocnița la alegerile locale din 2020.

<<Au numit până au…unit!

Apreciez oamenii care muncesc și cresc în ierarhie pe baza meritelor. Sunt alături de toți cei care investesc în educația lor și se perfecționează pentru a-și face datoria cât mai bine la locul de muncă.

Totodată, sunt uimit când aflu de numiri surprinzătoare în funcțiile de la stat. E cazul și la Școala Gimnazială Gura Ocniței, unde, coincidență, sau nu, soția domnului director a fost numită director adjunct.

Probabil, doamna director adjunct are calitățile necesare pentru a ocupa această funcție. Probabil, are și experiența care o recomandă. Cu siguranță însă recomandările familiei și ale unei formațiuni politice au picat la fix.

Am primit mai multe informații despre acesta situație de la oamenii din zonă, care sunt mirați de noua conducere a Școlii Gura Ocniței, formată din domnul și doamna Stanciu.

Nu știu dacă poate fi vorba despre o ilegalitate, dar cel puțin la nivel de moralitate este discutabil.

Rămâne de văzut dacă numirea cu pricina a fost pur și simplu o coincidență, o recompensă sau o binecuvântare pentru unitatea școlară.

Le dorim mult succes celor doi soți, pentru binele elevilor și al cadrelor didactice de acolo.

Cum spune un proverb românesc – „Cine are nevasta alături este mereu muncit de griji!”>>, scrie deputatul Daniel Blaga pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Daniel Blaga

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top