fbpx

Platformă de știri și opinii

Asociațiile de Dezvoltare Intercomunitară (ADI), din Dâmbovița, s-au mutat, împreună, într-un sediu nou, la Târgoviște

in Actualitate/Administrație/Social by
Banner

Cele 3 Asociații de Dezvoltare Intercomunitară, din județul Dâmbovița, respectiv ADI „Management Integrat al Deșeurilor în județul Dâmbovița”, ADI „Apă Dâmbovița” și ADI „Civitas” beneficiază de un sediu nou, comun, începând din data de 26 august.

Noul sediu este situat pe bulevardul “Carol I” din Târgoviște, într-o clădire de patrimoniu, în care în trecut a funcționat sediul Serviciului Județean de Apă Dâmbovița, un serviciu ce între timp a fost desființat ( atribuțiile acestuia fiind preluate de către Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița), un sediu ce a fost reabilitat acum de către CJ Dâmbovița.

<Era necesar ca dâmbovițenii, beneficiari ai serviciilor acestor asociații, să poată fi primiți într-un spațiu aerisit, modernizat și care să răspundă așteptărilor tututor. Pe de altă parte, ADI „Management Integrat al Deșeurilor în județul Dâmbovița”, ADI „Apă Dâmbovița” și ADI „Civitas” aveau nevoie de un spațiu funcțional, având în vedere proiectele importante la care acestea lucrează în momentul de față. „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Dâmbovița”, în care ADI „Apă Dâmbovița” este implicat activ, a ajuns la o valoare de peste 400 de milioane de euro. De asemenea, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Management Integrat al Deșeurilor” este responsabilă cu implementarea sistemului de colectare selectivă a deșeurilor din județul nostru, proiect de peste 70.000.000 de euro.

Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în proiect și cred că de astăzi intrăm într-o normalitate cu ceea ce înseamnă activitatea celor 3 asociații de dezvoltare intercomunitară.>

A transmis, la inaugurarea noului sediu, președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top