fbpx

Platformă de știri și opinii

Dep. Daniel Blaga: “Încurcate-s căile la Primăria Finta”

in Actualitate/Parlament/Politică by
Banner

După ce săptămâna trecută povestea despre cum nu a găsit niciun angajat, în timpul programului de lucru, la Primăria Finta, deputatul Daniel Blaga continuă să semnaleze nereguli în ceea ce privește administrația mai sus amintită.

Reprezentantul USRPLUS Dâmbovița în Camera Deputaților prezintă de această dată o altă problemă, și anume un conflict de interese greu de ignorat, spune acesta.

Este vorba despre un consilier local care s-ar fi folosit de poziția sa pentru anumite beneficii personale.

“Încurcate-s căile la Primăria Finta

Vă povesteam, vineri, de pățania de la Primăria Finta. Merg să aflu niște răspunsuri și nu găsesc pe nimeni din instituție, deși, teoretic, la ora 14.41 funcționarii ar fi trebuit să fie încă la serviciu. Ghinion, cum ar spune unii, n-a fost să fie nimeni, de la cel mai mare, la cel mai mic angajat, toată lumea plecase acasă.

Aflu, astăzi, că ițele în primăria din Finta par mai încurcate ca oriunde.

Colegul nostru, Cătălin Dumitru, consilier USRPLUS în cadrul Consiliului Local Finta, vine cu dezvăluiri care ar pune cel puțin pe gânduri autoritățile competente. Sau pe jar.

Este vorba despre concesionarea unui spațiu, mai precis locul unde a funcționat fosta brutărie din localitate.

Vorba românească – ‘’cine împarte parte își face’’ pare să se potrivească de minune în cazul de la Finta. Un domn vine și cere concesiunea terenului respectiv, unde ar avea de gând să investească bani europeni. Acolo există și o clădire despre care solicitantul a susținut că îi aparține. În realitate însă, clădirea i-ar aparține doar pe jumătate, cealaltă jumătate fiind pe numele unui ales local!

Consilierul vizat a avut tupeul chiar să prezideze cele două ședințe de consiliu local în cadrul cărora s-a dezbătut și concesiunea cu pricina, ba chiar să participe în cele din urmă la licitația pentru terenul și clădirea aflate în discuție.

Practic, nenea consilierul vota cu o mână ce urma să primească pentru următorii 25 de ani. Totul sub privirea blajină a conducerii primăriei din Finta și a colegilor consilieri.

Normal și legal ar fi fost ca domnia sa să se abțină de la vot, mai cu seamă că un asemenea conflict de interese se vede din avion.

Colegul nostru a sesizat Instituția Prefectului Dâmbovița, iar autoritățile par să se miște pentru a face lumină în acest caz.

Așteptăm cu nerăbdare deznodământul acestei situații halucinante, cu promisiunea că vom monitoriza atent viitoarele mișcări tectonice din ședințele Consiliului Local Finta.”, este mesajul transmis de Daniel Blaga, deputat USRPLUS de Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Daniel Blaga

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top