fbpx

Platformă de știri și opinii

Bucegi – Cum arată DJ 714, drumul distrus de viitură în luna iulie, după primele reparații (foto-video din 23 august 2021)

in Actualitate/Administrație/Travel by
Banner

DJ 714, artera ce a fost distrusă de o puternică viitură în luna iulie 2021, pe o porțiune de aproximativ 200 de metri ( în Cheile Tătarului), a intrat într-un proces de reabilitare, de aproximativ 2 săptămâni. După dezastrul din 20 iulie ( detalii aici- Bazar Media), artera, ce asigura accesul în zona turistică Padina-Peștera, din munții Bucegi, a fost închisă circulației auto, iar drumul a fost reparat parțial de CJ Dâmbovița ( detalii aici- Bazar Media), autoritate ce administrează artera rutieră.

Lucrările de reparații au debutat în luna august, iar acum (n.r.- 23 august) pe DJ 714 se poate spune că au fost îndepărtate urmele viiturii, dar refacerea integrală a drumului este încă departe de a fi finalizată.

În data de 23 august 2021, cei de la Asociația Turistica Padina-Peștera au postat câteva imagini cu drumul ( DJ 714) , din care se poate vedea că artera a cunoscut câteva reparații minimale ( detalii video aici-https://www.facebook.com/ATPesteraPadina/videos/553649539383786).

Pentru reabilitarea integrală a drumului se estimează că ar fi necesară o sumă de aproximativ 2 milioane de euro.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top