fbpx

Platformă de știri și opinii

Coșmarul morenarilor ia sfârșit. Primarul Dinu mulțumește CATD pentru rezolvarea rapidă a problemei alimentării cu apă

in Actualitate/Administrație/Utile by
Banner

Veste bună pentru locuitorii municipiului Moreni. De la ora 14 începe umplerea rețelei cu apă astfel încât nu vor mai fi probleme.

Administrația locală și Compania de Apă s-au mobilizat rapid pe parcursul zilei de 17 august și au distribuit oamenilor apă cu ajutorul a șase autocisterne.

„Primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, mulţumeşte Companiei de Apă Târgovişte – Dâmboviţa pentru modul profesionist în care a rezolvat problema alimentării cu apă a localităţii şi pentru eforturile depuse în acest sens.

Astfel, de la ora 14.00, va începe umplerea reţelei cu apă şi se vor efectua probele de presiune. Până la emiterea rezultatelor monitorizării calităţii apei potabile, se recomandă a nu se folosi apa pentru consumul uman decât după limpezire şi fierberea apei timp de 10 minute.
Rezultatele analizelor de laborator vor fi afişate pe pagina: https://www.catd.ro/…/comu…/opriri-apa/arhiva-opriri-apa„, transmite Primăria Municipiului Moreni într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook.

Sursa: Facebook Primăria Municipiului Moreni

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top