fbpx

Platformă de știri și opinii

Daniel Popa nu mai pleacă în Tanzania! De ce a picat transferul

in Sport by
Banner

Daniel Popa (26 de ani), atacantul celor de la Chindia Târgoviște, ar fi fost dorit de formația Simba SC, din Tanzania, însă transferul a picat.

Fostul vârf de la Dinamo a confirmat că a existat interes din Tanzania pentru el, însă clubul din Africa a renunțat la jucător după ce a aflat că nu este liber de contract.

Daniel Popa, care mai are contract cu Chindia până în 2024, spune că se concentrează acum doar la formația târgovișteană, alături de care va continua.

A fost o ofertă înainte de a semna cu Chindia. Acum o săptămâna și ceva am fost sunat de cineva care m-a întrebat dacă sunt liber de contract. Am spus că am clauză de reziliere și atâta tot. Mai departe nu știu, pe mine nu m-au mai contactat, din ce am înțeles nici clubul. Eu sunt jucătorul Chindiei și îmi fac treaba aici“, a spus Daniel Popa, după meciul cu U Craiova 1948, scor 0-0.

Daniel Popa nu a jucat niciodată în străinătate. El a mai evoluat pentru Atletic Fieni, FCM Târgoviște, Chindia, Dinamo și FC Botoșani. În prezent, Popa este cotat la 550.000 de euro pe site-urile de specialitate.

1,73 de milioane de euro este cota de piață a lotului celor de la Simba SC.

Foto: Digisport

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top