fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște – Când va fi redeschis Parcul Mitropoliei. Anunțul făcut de autorități

in Actualitate/Administrație/Social by
Banner

Aflat într-un amplu proces de reabilitare ( n.r. – cu fonduri proprii, de la Primăria Târgoviste) Parcul Mitropoliei, situat în centru orașului Târgoviște, este aproape de momentul în care va fi redeschis pentru public. Acest lucru se va întâmplă în debutul lunii septembrie 2021, cu ocazia manifestărilor prilejuite de sărbătoarea Zilelor Orașului Târgoviște. Aceste este anunțul făcut de primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, pe pagina sa de facebook.

Lucrările de reabilitare a Parcului Mitropoliei continuă!

Astfel, cu prilejul Zilelor Cetății, parcul central al municipiului Târgoviște va fi redeschis.

Ca și stadiu al lucrărilor, la acest moment:✅ – pavajul nou, diferenţiat, în funcţie de specificul suprafeţei, finalizat;✅ – locul de joacă pentru copii, finalizat;✅ – terenul de sport, finalizat;✅ – fântânile arteziene, finalizate;✅ – sistemul de aspersie, finalizat;✅ – iluminatul public, realizat în proporție de 90%;✅ – mobilierul urban, comandat, urmează să fie adus în șantier;✅ – restaurarea ruinelor, în execuție, cărămida specială necesară pentru finalizarea intervențiilor va sosi săptămâna viitoare; ✅ – extindere și amenajare spații verzi, în execuție;

Ca și element de noutare, săptămâna viitoare va începe și montarea rulourilor de gazon, în aceste zile lucrându-se intens la pregătirea terenului!

A scris, pe facebook, Cristian Stan.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top