fbpx

Platformă de știri și opinii

Cei doi turiști, dați dispăruți în Bucegi, au fost găsiți nevătămați

in Actualitate by
Banner

Căutarea celor doi turiști dați dispăruți în masivul Bucegi, și în a căror cautare au plecat numeroși salvatori montani, inclusiv un elicopter, s-a încheiat cu succes. Cei doi fost găsiți nevătămați, după câteva ore de căutări.

Salvatorii montani din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Dâmbovița au fost solicitați să intervină în prima parte a acestei zile pentru căutarea și salvarea a două persoane dispărute ce au mers cu ATV-ul în zona Rătei, versantul SE al munților Leaota. 

Cele două persoane au plecat cu ATV-ul noaptea, în jurul orei 23:00, și nu s-au întors la Cantonul Rătei, dispariția lor fiind anunțată de către un prieten la ora 7:52.

Căutările au început odată cu apelul de urgență, în zona muntelui Cufuritu, iar in jurul orei 11:10 a fost reperat ATV-ul într-o prăpastie fară a găsi cele două persoane. 

Persoanele au fost reperate și gasite pe Valea Raciului aproape de Comuna Runcu, fără afectiuni medicale in jurul orei 14:40. Au fost transportate la sediul Politiei din orașul Fieni.”

Au anunțat cei de la Serviciul Județean salvamont Salvaspeo Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top