fbpx

Platformă de știri și opinii

Mija – Incendiu devastator, la o fabrică de polistiren. A fost emis mesaj Ro-Alert! (Foto)

in Actualitate by
Banner

Un incendiu deosebit de puternic a izbucnit în dimineața zilei de luni ( 2 august) într-o hală de producție polistiren, de pa raza localității dâmbovițene Mija (comuna I.L Caragiale).

La locul incendiului intervin pompierii de la ISU Dâmbovița, prin detașamentul Moreni, cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 ambulanță SMURD și detașamentul Târgoviște cu o autospeciala de stingere cu apă și spumă și o autospecială de intervenție cu apă.

Sosiți la locul incendiului pompierii au constat că focul se manifestă în interiorul halei de producție, pe o suprafață de aproximativ 400 mp, cu degajări mari de fum. Nu sunt înregistrate victime, au precizat cei de la ISU.

Având în vedere degajările mari de fum, ca urmare a incendiului, a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru populația din zonă, pentru luarea unor măsuri de autoprotecție. Se recomandă închiderea geamurilor, a ferestrelor și oprirea aparatelor de climatizare și ventilație.

În jurul orei 8:40, o persoană din cadrul operatorului economic s-a prezentat la echipajul de prim ajutor pentru îngrijiri medicale. Este vorba de un bărbat de 52 de ani, ce prezintă arsuri de gradul II la nivelul capului. Acesta refuza transportul la spital.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top