fbpx

Platformă de știri și opinii

Continuă acțiunile ample de control în trafic, ale polițiștilor dâmbovițeni. Zeci de sancțiuni, în doar câteva ore

in Actualitate by
Banner

Acțiunile ample de control în trafic ale polițiștilor de la Serviciul Rutier al IPJ Dâmbovița, au continuat pe parcursul acestui weekend. În doar câteva ore au fost date zeci de sancțiuni.

“La data de 30 iulie a.c., în intervalul orar 15:00-19:00, polițiștii de la rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pe drumul național 7, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă limita legală de viteză. În urma activităților din teren, polițiștii au aplicat 64 de sancțiuni contravenționale, dintre care 38 au fost pentru exces de viteză.

De asemenea, polițiștii au reținut un permis de conducere pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h. Totodată, pe raza municipiului Târgoviște, polițiștii de la rutieră, în colaborare cu reprezentanții Registrului Auto Român Dâmbovița, au acționat pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor. Astfel, polițiștii au aplicat 29 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.270 de lei, și au retras 4 certificate de înmatriculare, fiind constată și o infracțiune la regimul rutier. Acțiunile polițiștilor au ca scop reducerea gradului de victimizare prin implicarea în accidente de circulație și creșterea siguranței rutiere. Pentru prevenirea evenimentelor negative, polițiștii de la rutieră vă reamintesc că este necesar să respectați limita legală de viteză pentru fiecare segment de drum, să păstrați o distanță de siguranță față de vehiculul care circulă în față și să nu vă angajați în efectuarea unor manevre fără a vă asigura temeinic! Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic, fiți responsabili și respectați cu strictețe normele rutiere!”

Au anuțat polițiștii de la IPJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top