fbpx

Platformă de știri și opinii

xe tải chenglong 9 tấn

( Video) Peste 400 de sancțiuni pentru șoferii dâmbovițeni, în doar câteva ore, în cadrul unei razii (29 iulie)

in Actualitate by
Banner

La data de 29 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier (IPJ Dâmbovița) și cei de la formațiunile de profil din teritoriu , alături de efective de ordine publică, au desfășurat o razie în județul Dâmbovița, pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea gradului de siguranță al cetățenilor.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 402 sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 85.990 de lei. Din totalul sancțiunilor, 356 au fost pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, dintre care 138 de sancțiuni au fost pentru viteză excesivă și 56 pentru abaterile comise de pietoni și bicicliști.

Alte 42 de sancțiuni au fost pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, polițiștii au retras 6 certificate de înmatriculare, au dispus suspendarea dreptului de utilizare în cazul a 4 autovehicule și au reținut 29 de permise de conducere, dintre care 24 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top