fbpx

Platformă de știri și opinii

Trei dintr-o lovitură! Echipele românești au fost eliminate din Conference League

in Sport by
Banner

Joi seară, una după cealaltă, FCSB, CSU Craiova și Sepsi au cedat în turul al 2-lea preliminar în fața lui Șahtior Karagandy, KF Laci și Spartak Trnava.

Reprezentanta Kazahstanului, Șahtior Karagandy a fost egală cu FCSB, 2-2 la general după 90 de minute, dar s-a impus apoi la loviturile de departajare.

„Roș-albaștrii” câștigaseră turul de pe „Arena Națională” cu 1-0, dar în retur Gabyshev a deschis scorul pentru Karagandy în minutul 11, după o gafă a portarului Andrei Vlad. Coman a egalat în minutul 76, dar FCSB s-a văzut din nou condusă după reușita lui Tattybayev în minutul 91.

La loviturile de departajare Moruțan a ratat, iar Vlad nu a reușit să apere nimic, astfel că formația lui Gigi Becali a fost eliminată. Patronul a declarat după meci că a fost: „Cea mai rușinoasă înfrângere din fotbalul românesc„.

Apoi a intrat în luptă Sepsi Sfântu Gheorghe, contra lui Spartak Trnava, cu care a făcut 1-1 la general și a pierdut tot la loviturile de departajare.

În primele 90 de minute, golurile au fost marcate de Fofana în minutul 29 pentru Sepsi şi Boateng în minutul 67 pentru oaspeţi. De la 11 m, pentru gruparea din Sf. Gheorghe au ratat Achahbar şi Rep.

În fine, CSU Craiova nu a putut marca acasă în poarta albanezilor de la KF Laci, în fața cărora au cedat cu 0-1 în tur.

Formația preluată de curând de antrenorul Laurențiu Reghecampf a fost, deci, ultima eliminată din Conference League.

Prin urmare, singura echipă românească rămasă în competițiile europene este CFR Cluj, care va juca în turul al 3-lea al preliminariilor Ligii Campionilor cu elvețienii de la Young Boys Berna.

Banner
Tags:

Ultimele stiri din Sport

Go to Top