fbpx

Platformă de știri și opinii

S-a redeschis drumul județean DJ 720 B, pe Nisipuri

in Actualitate/Administrație by
Banner

Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad, a anunțat că se poate circula din nou pe drumul județean DJ 720 B, prin localitatea Nisipuri. S-a lucrat o perioadă lungă de timp pentru reabilitarea acestui segment de drum, iar traficul din Răzvad, de pe DN 72, a fost îngreunat din acest motiv. Acum se va putea merge lejer prin Răzvad, fără a mai sta în coloane laolaltă cu mașinile de mare tonaj care tranzitează zona.

Consiliul Județean Dâmbovița anunțase că până la 1 august vor fi încheiate aceste lucrări. Iată că termenul a fost respectat, iar edilul Emanuel Spătaru a ținut să mulțumească șefului administrației județene, Corneliu Ștefan. De asemenea, primarul comunei Răzvad adresează mulțumiri cetățenilor care au avut răbdare în perioada în care drumul a fost în lucru și s-a circulat cu dificultate.

„De astăzi s-a redat circulației drumul judetean DJ 720 B (Nisipuri)!!!
Asta înseamnă ca traficul în comuna Răzvad va reveni la normal!!!
Mă bucur mult că termenul de 1 august a fost respectat, și îi mulțumesc Președintelui CJD, Corneliu Ștefan pentru că a înțeles urgența și necesitatea redării acestui drum spre circulație, și a făcut toate demersurile pentru grăbirea termenului!!!
Mulțmesc și constructorului și în special, vouă tuturor, dragi răzvădeni pentru că ați înțles și ați avut răbdare cu situația creată!!!
Am spus și vom spune în continuare: Ne ținem de cuvânt!!”, a scris Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Emanuel Spătaru

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top