fbpx

Platformă de știri și opinii

Săndoi, după 1-1 cu Sepsi: Rezultat echitabil, dar noi am avut ocaziile mari

in Sport by
Banner

Chindia a remizat cu Sepsi, 1-1 la Buzău, în etapa a doua a campionatului Ligii I. Echipa lui Emil Săndoi a primit gol la o mare greșeală a defensivei. Askovski a deschis scorul în minutul 52. Egalarea a venit spre final, dintr-o fază construită de Matiș și Cherchez, ultimul finalizând cu un șut pe jos, în stânga portarului lui Sepsi. Chindia putea da lovitura la reluarea lui Florea (90), mingea fiind respinsă de Niczuly. La flash-interviuri, tehnicianul Chindiei s-a declarat mulțumit de punctul obținut, subliniind însă că echipa sa a fost mai prezentă în atac decât adversarul, locul 4 în Liga I la finalul ediției trecute.

“Trebuie să recunoaștem, am întâlnit o echipă bună, și o să vă convingeți pe parcursul campionatului, una dintre cele mai bune echipe din campionat, cu un lot foarte valoros. Eu zic că până la urmă rezultatul este echitabil, cu toate că dacă stăm să ne gândim, ocaziile mai mari le-am avut noi.

Mă bucur că am revenit, e un punct foarte important pentru noi, pentru că e un început de campionat foarte greu. Tragerea la sorți n-a fost de partea noastră, pentru că urmează o deplasare la CFR Cluj, foarte complicată. Era important să deblocăm cifra zero, ceea ce am reușit”, a declarat Săndoi la Digisport.

Chindia va disputa sâmbătă, ora 21.30, următorul meci oficial, în deplasare pe terenul campioanei României.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top