fbpx

Platformă de știri și opinii

Moment de bilanț la Crucea Roșie Dâmbovița. Au fost acordate diplome celor care oferă sprijin constant comunităților aflate în nevoie

in Actualitate/Administrație/Social by
Banner

Părintele vicar Ionuț Adrian Ghibanu, președinte al Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița, a ținut să mulțumească public și să ofere câte o diplomă tuturor celor care au ales să se alăture demersului de a oferi ajutor constant celor aflați în nevoie.

Sunt oameni cărora apele le-au distrus tot ce aveau, cărora alunecările de teren le ameniță permanent locuințele, care suferă de boli crunte sau care pur și simplu nu reușesc să facă față greutăților vieții. Către astfel de cazuri se îndreaptă permanent Crucea Roșie Dâmbovița, oferind sprijin constant și necondiționat.

Una dintre personalitățile cărora președintele Crucii Roșii Dâmbovița, părintele vicar Ionuț Adrian Ghibanu, le-a adresat mulțumiri și le-a oferit diplome în semn de recunoștință este Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, care a sprijinit întotdeauna acțiunile cu caracter social din județ și nu numai.

<<„Când lumea îţi atribuie o mulţime de calităţi, trebuie să te întrebi în ce măsură ele sunt reale şi perceptibile, în ce măsură devin virtuţi. O lucrare, ca acţiune, devine o calitate atunci când se permanentizează. Despre cineva care a făcut milostenie o singură dată nu se poate spune că este un om milostiv dacă nu face acest lucru în mod repetat şi permanent”.

În calitate de președinte al Crucii Roșii Dâmbovița am acordat diplome celor care sunt mereu alături de noi și care au înțeles că trebuie să ajutăm constant pe cei aflați în nevoie și în suferințe.

În mod special, mulțumesc președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Stefan, care a sprijinit întotdeauna activitatea noastră, la fel cum au făcut-o toți președinții, precum și primarii din municipiile, orașele și comunele dâmbovițene.

De asemenea, mulțumesc tuturor sponsorilor, donatorilor, voluntarilor și conducerii executive a Filialei noastre.
Fii voluntar!

Fii Crucea Roșie!>>, a transmis părintele vicar Ionuț Adrian Ghibanu, președintele Crucii Roșii Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a transmis câteva gânduri prin intermediul paginii sale de Facebook:

“Moment de bilanț pentru Crucea Roșie Dâmbovița!
În numele locuitorilor județului nostru, vreau să le mulțumesc tuturor membrilor și voluntarilor Crucii Roșii, precum și partenerilor acestora.
Nu există localitate din județ în care acești oameni să nu fi ajuns și să fi dat o mână de ajutor acolo unde a fost nevoie de ei.
În calitate de președinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, îi asigur că le voi sprijini toate acțiunile și activitățile viitoare, cum de altfel s-a întâmplat și până acum.”

Vă reamintim că, în contextul inundațiilor care au provocat pagube majore în mare parte din județele României, Crucea Roșie Dâmbovița organizează o colectă pentru a sprijini comunitățile puternic afectate. Vezi aici cum poți ajuta și tu!

Surse: Facebook Ionuț Adrian Ghibanu, Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top