Platformă de știri și opinii

( Foto) Corbii Mari – Un bărbat de 42 de ani a decedat, după ce a căzut cu tractorul într-un canal

in Actualitate by
Banner

O tragedie a avut loc la orele serii pe raza comunei dâmbovițene Corbii Mari. Un bărbat de 42 de ani a fost găsit decedat, într-un canal, după ce s-a răsturnat cu tractorul pe care îl conducea, pe un câmp.

Evenimentul a fost anunțat la 112 de un trecător prin zonă, ce a văzut tractorul cu remorcă răsturnat pe un câmp. La locul incidentului au intervenit de urgență pompierii de la ISU Dâmbovița, prin Garda Potlogi, ce a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. De asemenea și o ambulanță SAJ Dâmbovița a fost trimisă la locul incidentului.

Persoana rănită era în stop cardio respirator, la momentul în care au ajuns salvatorii. La locul incidentului a fost trimis inclusiv un elicopter SMURD.


Din păcate, conform celor declarate de pompierii de la ISU Dâmbovița, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, bărbatul de 42 de ani fiind scos dintr-un canal, de sub apă. A fost pronunțat decesul, ulterior, la locul incidentului.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, au mai declarat polițiștii de la IPJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top