fbpx

Platformă de știri și opinii

Emil Săndoi cheamă fanii Chindiei la Buzău

in Sport by
Banner

Chindia va susține luni seară, la Buzău, primul meci în organizare proprie cu spectatori după un an și jumătate. În toată această perioadă, accesul microbiștilor pe stadioane a fost restricționat din cauza pandemiei de coronavirus. Chindia va avea fani la un meci cu Sepsi, același adversar pe care l-a întâlnit, pe 8 martie 2020, în prima zi cu restricții în fotbalul românesc. Antrenorul dâmbovițenilor, Emil Săndoi, a prefațat partida într-un interviu acordat paginii oficiale a clubului: “Întâlnim o echipă grea a campionatului. De câțiva ani încoace Sepsi încearcă să acceadă în primele trei echipe din Liga I. Au un lot foarte bun, am văzut și meciul de aseară, au pe banca de rezervă jucători care pot intra în teren și face diferența. Sperăm să fim mai realiști, mai pragmatici, să nu facem greșeli în defensivă, iar în fața porții să luăm deciziile cele mai bune”.

Emil Săndoi a făcut și un apel la fani, să vină în număr mare la Buzău pentru a-și susține favoriții. “Așteptăm suporterii noștri la stadion, chiar dacă jucăm la Buzău. Ne dorim să avem cât mai mulți spectatori în tribune, să fie o atmosferă frumoasă și să facem o partidă bună”, a transmis tehnicianul cu care Chindia a reușit cea mai bună clasare din istorie în Liga I, locul 7 la finalul ediției trecute de campionat.

Biletele pentru meciul din Crâng costă 15 lei și pot fi achiziționate atât de la sediul clubului, cât și online, iar de la Buzău în ziua meciului, de la casele de la stadion.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top