fbpx

Platformă de știri și opinii

Continuă intervențiile la stadionul “Eugen Popescu”. Primarul a fost joi pe șantier

in Sport by
Banner

Continuă lucrările de modernizare la stadionul din Târgoviște, chiar dacă nu într-un ritm foarte intens pe toate planurile. Reabilitarea ar fi trebuit să fie gata peste … o săptămână, însă termenul este imposibil de respectat, în condițiile în care la tribuna pe structură metalică, de exemplu, nu s-a mai lucrat de o bună perioadă de timp. Conform noilor estimări, arena ar trebui să o găzduiască din nou pe Chindia cel mai târziu la finalul acestui an, însă cu omologare provizorie din partea FRF, adică doar cu o tribună finalizată, cea dinspre oraș, unde în paralel se efectuează lucrări de consolidare, dar se și dărâmă sectoarele cu probleme. Într-o postare pe Facebook, primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a descris stadiul actual al lucrărilor:

“Au debutat și lucrările de realizare a rețelelor, atât a celor electrice, cât și a celor care vizează conectarea camerelor de supraveghere sau a sistemului audio. Pentru a ne face o idee cu privire la amploarea investiției, este de remarcat faptul că numai lungimea acestor rețele depășeste 37 de km. Se lucrează în continuare la tribuna veche pe toate fronturile, atât la încăperile de sub tribună, cât și la exterior, la ultimul segment al gradenelor, iar ultimele componente ale tribunei metalice sunt in lucru la furnizor. Așa cum am mai mentionat, chiar și fără un leu sprijin financiar de la bugetul de stat, facem toate eforturile pentru ca arena sportivă să poată fi terminată în acest an, dar și pentru omologarea provizorie a stadionului, fără tribuna metalică, astfel încât echipa să poată juca cât mai curând la Târgoviște”.

Până când va putea juca din nou acasă, după mai bine de doi ani – ultimul meci oficial lângă Turn a fost pe 25 mai 2019 – Chindia va susține meciurile din organizare proprie la Buzău, pe stadionul Gloria. Luni seară, de la ora 18.30, dâmbovițenii joacă primul meci din noul sezon al Ligii I în Crâng, cu Sepsi, formație care a remizat aseară la Trnava, 0-0 cu Spartak, în Conference League.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top