fbpx

Platformă de știri și opinii

Crucea Roșie Dâmbovița face un apel, pentru ajutorarea celor afectați de inundații. Cum poți ajuta.

in Actualitate/Social by
Banner

Reprezentanții Crucii Roșii Dâmbovița fac un apel către cei care vor și pot să ajute, pentru ajutorarea românilor afectați de inundațiile din ultimele zile.

În ciuda consecințelor din ce în ce mai însemnate ale inundațiilor, alunecărilor de teren, furtunilor și altor dezastre naturale, noi vom rămâne alături de oamenii aflați în situații de risc. În trecut, acum și pe viitor, Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița înfruntă provocările vremurilor pentru a ajuta cele mai vulnerabile persoane. Și de acum înainte vom deservi umanitatea prin ajutorul pe care îl oferim comunităților în situații dificile.

Pe această cale facem un APEL DE SUFLET pentru a ne sprijini cu donații în sume de bani, produse igienico-sanitare sau alimente neperisabile ce vor fi distribuite în special persoanelor afectate de inundații din județul Alba sau alte comunități afectate din țară.

Sumele de bani pot fi virate în contul nostru RO 97RNCB0128045434200001 BCR Târgoviște, cu mențiunea ajutor pentru inundații iar produsele igienico-sanitare sau alimentare pot fi aduse la sediul nostru din Târgoviște |Str. A. I. Cuza Nr.1.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de Crucea Roșie și îi invităm să rămână alături de noi, pentru a scrie împreună noi pagini în istoria celei mai vechi și prestigioase organizații umanitare din România!

FII VOLUNTAR, FII CRUCEA ROŞIE!

PREȘEDINTE, Ionuț Ghibanu; DIRECTOR, Raul Pavelescu

Se transmite printr-un comunicat de presă, al celor de la Crucea Roșie Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top