Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan: „Cîțu nu a alocat 1 LEU pentru remedierea pagubelor produse de calamități în Dâmbovița”

in Actualitate/Administrație/Politică by
Banner

După ce inundațiile au făcut prăpăd în foarte multe zone din Romănia, Guvernul a hotărât să aloce fonduri pentru remedierea pagubelor.

Astfel, 17 județe primesc ajutor de la stat, însă nu și județul Dâmbovița, deși apele au spulberat aici drumuri, poduri sau podețe, iar foarte multe gospodării au devenit un pericol pentru cetățeni din cauza alunecărilor de teren.

Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, și-a exprimat opinia în legătură cu cele întâmplate. De vină pentru faptul că dâmbovițenii nu primesc niciun leu ca să repare ce au distrus viiturile ar fi intenția premierului Cîțu de a se folosi de resursele guvernamentale pentru a câștiga șefia PNL, susține Corneliu Ștefan.

„Județul Dâmbovița nu există pentru Guvernul României!

Orașele Pucioasa și Fieni, comunele Vârfuri, Vișinești, Vulcana-Băi, Buciumeni, dar și necazurile provocate de viituri în stațiunea montană de interes național Peștera – Padina nu există pentru premierul Florin Cîțu!
Drumuri comunale, județene, poduri, podețe, gospodării afectate de alunecări de teren sau ploi abundente, case care riscă să fie dărâmate, oameni izolați din cauza faptului că pământul a luat-o la vale, iar Cîțu nu a alocat 1 LEU pentru remedierea pagubelor produse de calamități.

De asemenea, o țară întreagă a putut vedea cum viiturile din nordul județului Dâmbovița au distrus peste 200 de metri din drumul județean DJ714, una dintre principalele căi rutiere care asigură accesul către zona turistică Peștera – Padina.

Premierul, deși are toate pârghiile legale să aloce bani cât mai repede pentru ce s-a întâmplat în ultimele zile, va amâna acest lucru până în septembrie, perioadă în care se va desfășura congresul PNL, acolo unde el candidează pentru funcția de președinte. Încă o dată, se vede clar cum premierul folosește pârghiile și resursele guvernamentale pentru lupta politică din interiorul partidului său.

Ce vină au însă dîmbovițenii? De ce amestecă un județ și o țară întreagă în lupta lor politică?
Cerem premierului Cîțu să nu mai folosească un întreg guvern doar pentru că se vrea șef al PNL.

România nu este terenul dumneavoastra de joacă!”, a scris Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top