fbpx

Platformă de știri și opinii

Președintele CJD anunță că se ajunge în siguranță pe Platoul Padina. Vezi programul Festivalului “Peștera-Padina”

in Actualitate/Administrație/Cultură by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, îi asigură pe iubitorii de munte că se poate ajunge fără probleme în aceste momente pe Platoul Padina.

În perioada 23-25 iulie, la 1.500 metri altitudine, în zona „Telecabina Peștera” va avea loc Festivalul „Peștera-Padina”, un eveniment organizat de Consiliul Județean Dâmbovița.

“Se junge în cele mai bune condiții în Platoul Padina pe drumul de pe partea dreaptă a Lacului Bolboci.

Astfel, weekend-ul acesta putem merge, în siguranță, la Festivalul „Peștera-Padina”.
Și vremea se anunță numai bună pentru cele 3 zile de concerte pe care Consiliul Județean Dâmbovița le organizeză începând de vineri, 23 iulie, până duminică, 25 iulie.

Și încă o veste bună! Peștera Ialomiței a fost redeschisă. Apele s-au retras, iar totul a revenit la normal.”, a scris Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Anul acesta fiecare zi de festival va fi dedicată unui gen muzical. În prima zi, pe 23 iulie, vă veți putea întâlni, de la ora 17:00, cu Orchestra Populară “Chindia”, al cărei dirijor este Ionuț Dumitrescu. Alături de orchestră vor evolua următorii soliști: Ionuț Dolănescu, Florentina Mîinea, Simona Dinescu, Niculina Stoican, Constantin Enceanu și Nicoleta Vasile. Pe 24 iulie, tot de la ora 17:00, Orchestra Simfonică “Muntenia”, condusă de dirijorul Daniel Jinga, va susține un concert simfonic extraordinar. Al doilea concert al serii de 24 iulie va fi oferit de tenorul Florin Georgescu, solistul Alin Dincă și formația Trooper. În ultima zi de festival, pe 25 iulie, vor urca pe scenă Jean Paler, Nelu Vlad și Formația Azur.

“Accesul la toate spectacolele incluse în programul Festivalului „Peștera-Padina” va fi liber. Evenimentele artistice se vor desfășura cu respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-COV-2.

Vă așteptăm cu drag și la ediția din acest an a Festivalului „Peștera-Padina”, în perioada în perioada 23 – 25 iulie 2021 !

Manifestarea, care promovează diversitatea genurilor muzicale, mulțumită talentului unor mari artiști români, reprezintă, în același timp, o invitație adresată iubitorilor de frumos în mijlocul naturii și al atracțiilor turistice oferite de zona Masivului Bucegi.”, a transmis Consiliul Județean Dâmbovița prin intermediul unui comunicat de presă.

Surse: Consiliul Județean Dâmbovița, Facebook Corneliu Ștefan 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top