fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște – Proiectul de monitorizare video, a orașului, are încă 147 de camere de supraveghere instalate

in Actualitate/Administrație by
Banner

Proiectul de monitorizare video a principalelor zone din orașul Târgoviște, proiect implementat de administrația târgovișteană cu fonduri proprii, a parcurs o nouă etapă. Nu mai puțin de 147 de camere de supraveghere au fost instalate în oraș, ceea ce constituie cea de-a două etapă din cadrul proiectului, ce are, la final, scopul de a asigura o monitorizare a tuturor zonelor din muncipiu.

Sediul de supraveghere și control este amplasat în cartierul Matei Voievod din Târgoviște, în incinta Poliției Locale Târgoviște.

Daniel Cristian Stan-Primar Târgoviște

” A doua etapă, din cadrul proiectului, va fi finalizată săptămâna viitoare, iar aceasta prevede adăugarea a 147 de camere supraveghere video, celor 33 de camere de supraveghere, deja existe la nivelul orașului. Proiectul integral, ce prevede și o a treia etapă, va fi finalizat în luna august. Prin implementarea acestui proiect asigurăm oc reștere a siguranței traficului dar și a persoanelor la nivelul municipiului Târgoviște”. A declarat, într-o conferință de presă (20 iulie 2021), edilul șef al Târgoviștei, Daniel Cristian Stan.

Panou de monitorizare

După finalizarea și a celei de-a treia etape a proiectului, 90% din spațiile publice de la nivelul orașului (străzi principale, locuri de joacă, parcuri, unități de învățâmânt, etc) vor fi monitorizate video. Sistemul permite monitorizarea și pe timp de noapte.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top