fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște: Panică în cartierul „Class Park”, după ce un apartament a luat foc. O femeie a suferit arsuri, iar un bloc a fost evacuat

in Actualitate by
Banner

A fost panică în noaptea de 19-20 iulie la Târgoviște, în cartierul Class Park, situat la marginea orașului, înspre Aninoasa. Aproape de miezul nopții, pompierii dâmbovițeni au fost alertați să intervină în zonă, după ce un apartament dintr-un bloc a luat foc.

Ajunși la locul incidentului, pompierii au constat că focul se manifesta în interiorul unui apartament de la etajul al 3-lea, al unui bloc. În apartamentul cuprins de flăcări, pompierii au găsit o persoană supraponderală ( o femeie) aflată în stare de inconștiență. Incendiul se manifesta în bucătaria apartamentului, cu degajări mari de fum, iar pompierii de la ISU Dâmbovița (detașamentul Târgoviște) au oprit extinderea focului la celelalte încăperi, în care se aflau depozitate diverse materiale combustibile.

Persoana evacuată de pompieri prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare. Acesteia i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului (administrare de oxigen), de către echipajul de pe ambulanță SAJ Dâmbovița, deplasat la locul incidentului.

Un total de 35 de persoane de pe scara blocului unde a izbucnit incendiul au fost evacuate de pompieri.

În urma incendiului au ars materiale combustibile solide, din bucătărie. După stingerea focului, pompierii de la ISU Dâmbovița au acționat ore bune pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top