fbpx

Platformă de știri și opinii

( Foto-Video) DJ 714 a fost distrus parțial, de o viitură (pe o porțiune de 50 de m), în apropiere de Cheile Tătarului

in Actualitate/Travel/Utile by
Banner

DJ 714 a fost distrus pe o porțiune de 50 de m, în urmă viiturii din noaptea de 19-20 iulie, ce a fost înregistrată în zonă montană dâmbovițeană ( în apropiere de Zănoaga). Accesul către zona Padina Peștera se face momentan pe o rută alternativă. Campingul Zănoaga a fost afectat în urma viiturii din noaptea de luni spre marți, iar cei 60 de turiști, ce se află cazați în această zonă, pot fi evacuați oricând de catre pompieri, dacă situația din zonă se înrăutățește.

Conform celor comunicate de ISU Dâmbovița:

Camping Zănoaga

Persoanele din campingul de la Zănoaga nu sunt evacuate. Acestea rămân în continuare în camping. Căsuțele de campanie nu au fost afectate. S-au stabilit măsuri de monitorizare permanentă a stării vremii și evacuarea imediată a turiștilor în caz de uergență de către responsabilii campingului Zănoaga.

DJ 714 în zona Zănoaga a fost deblocat și se lucrează în continuare pentru degajarea în afara părții carosabile a resturilor de material lemnos.

DJ 714, în zona Cheile Tătarului, este distrus pe o porțiune de peste 50 m, din cauza viiturii de pe râul Ialomița, care a antrenat și resturi de material lemnos. Accesul către Platoul Padina se face de pe partea dreaptă a lacului Bolboci.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top