fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia a pierdut cu Rapid, 0-1. Emil Săndoi, nemulțumit

in Sport by
Banner

Echipa din Târgoviște, locul 7 în ediția anterioară de campionat, a debutat cu o înfrângere în ediția 2021-2022 a Ligii I, 0-1 cu Rapid pe Arena Națională. Adrian Bălan a înscris singurul gol al meciului, în minutul 57. Daniel Florea și Daniel Neguț au ratat cele mai mari șanse ale oaspeților pe cel mai mare stadion al țării, unde au ajuns peste 15.000 de fani ai nou-promovatei Rapid.

La finalul partidei, antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, a declarat că victoria rapidiștilor s-a datorat entuziasmului pe care suporterii din tribune l-au transmis jucătorilor „alb-vișinii”.

„O echipă care a fost purtată spre victorie de către spectatori. Au creat o atmosferă fantastică și au susținut echipa pe întreaga durată a partidei, au venit în număr mare la stadion. Nici noi n-am știut sa ne descurcăm în condițiile astea și am facut unele greșeli de poziționare, unele greșeli pe care în conditii normale nu trebuia să le facem. Poate și datorită faptului că jucăm de foarte mult timp fără spectatori, nici indicațiile nu pot fi transmise de pe margine, e mai greu ca jucatorii să înțeleagă.

Trebuie să recunosc că avem o bancă destul de scurtă, e un lucru care mă îngrijorează. E adevărat, să iei un astfel de gol de cascadorii râsului, o minge pe care vrei să o degajezi, ai 100 de alte posibilități și treci în contră când adversarul bagă o alunecare, e un gol ciudat, un gol cum rar se vede pe terenurile de fotbal. Ca joc, victoria Rapidului e meritată, au facut niște transferuri foarte importante, și din punct de vedere fizic, au stat bine, o experiență deosebită. Publicul i-a dus spre victorie”, a spus Emil Sandoi, la finalul meciului cu Rapid, la Digi Sport.

În următoarea etapă, a doua a sezonului, Chindia va întâlni Sepsi OSK, luni 26 iulie ora 18.30, la Buzău, pe stadionul Gloria.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top