fbpx

Platformă de știri și opinii

Zi plină de evenimente la Chindia: Echipa de Liga I și-a prezentat lotul, echipamentul și sponsorii pentru viitorul sezon

in Sport by
Banner

Ziua de joi s-a dovedit una încărcată, plină de evenimente, pentru întreaga suflare roș-albastră, de la antrenori și jucători, asociați și sponsori, până la suporteri. La orele prânzului a avut loc prezentarea oficială a sponsorului Proactiv, nume nou pe tricoul târgoviștenilor, într-un eveniment găzduit de Hotelul Nova. Au fost prezenți, în fața jurnaliștilor, proprietarul societății Proactiv, Lorin Petrescu, cunoscut în lumea sportului pentru performanțele de la fotbal-tenis, Alin Ionescu, director executiv la compania amintită, președintele Chindiei, Marcel Ghergu, antrenorul echipei, Emil Săndoi, dar și unul dintre cei mai în formă jucători, Tiberiu Căpușă, de curând convocat în premieră la naționala de seniori a României. Parteneriatul dintre Proactiv și Chindia a fost semnat pe durata unui an, cu drept de prelungire.

Prezentarea lotului, cu suporteri în tribune

La ora 18 a avut loc, la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, prezentarea oficială a lotului cu care Chindia va aborda sezonul 2021-2022 al Ligii I. Au participat și reprezentanții asociaților, respectiv ai Primăriei Municipiului Târgoviște și Consiliului Județean Dâmbovița. În tribune au venit cei mai fideli suporteri ai echipei, care le-au urat succes jucătorilor târgovișteni în noul sezon.

Banner
Tags:

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top