fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște: Continuă lucrările pe Șoseaua Găești

in Actualitate/Administrație by
Banner

Continuă lucrările de reabilitare pe strada Șoseaua Găești din municipiul Târgoviște. Se lucrează la turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, dar și la canalizația subterană care va prelua actualele rețele de utilități supraterane.

Aceste lucrări vor fi finalizate până la toamnă, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a primarului municipiului Târgoviște.

„Cel târziu în această toamnă, strada pe care intră în Târgoviște cele mai multe mașini (în zilele lucrătoare, în fiecare dimineață pe aici intră peste 3000 de autoturisme), va arăta impecabil!

Încă un aspect vreau să mai adaug. Necesitatea a făcut ca zilele trecute să merg la București. Poate că sunt puțin subiectiv, poate ca sunt animat și de un sentiment firesc de patriotism local, însă pot spune că, în pofida unei diferențe uriașe de buget, orașul nostru are o infrastructură decentă în raport cu municipiul București. Șoseaua Chitilei și Calea Griviței reprezintă numai 2 exemple de străzi care înregistrează cote foarte mari de trafic, însă oferă condiții precare de utilizare. Menționez că nu am urmărit să fac o comparație, însă inevitabil sunt nevoit să fiu atent la detalii.

În concluzie, deși mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct în urbea noastră, vă asigur că fac tot ceea ce depinde de mine pentru a mă ridica la înălțimea asteptărilor și pentru a mă putea uita, cu mândrie și cu sentimentul datoriei împlinite, în ochii oricărui târgoviștean, atât astăzi, cât și în momentul în care misiunea mea administrativă se va fi încheiat!”, a transmis Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Daniel Cristian Stan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top