fbpx

Platformă de știri și opinii

Președintele CJD, prezent la evenimentul organizat de CECCAR Dâmbovița, de Ziua Contabilului Român

in Actualitate/Administrație/Economie by
Banner

Pe data de 13 iulie, în întreaga țară, au fost organizate evenimente dedicate contabililor români, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la momentul la care a fost înființat, prin Decret Regal, semnat de Regele Ferdinand I, Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.

Momentul a fost marcat și în Dâmbovița, unde Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), filiala județeană, i-a premiat pe contabilii care au obținut cele mai bune rezultate la nivel local în anul 2020, potrivit unui comunicat de presă transmis de Consiliul Județean Dâmbovița.

Prezent la eveniment, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a transmis multe felicitări profesioniștilor și a adresat urări tuturor contabililor dâmbovițeni.

Comunicat de presă

Ziua Naţională a Contabilului Român a fost sărbătorită astăzi, 13 iulie 2021, la Târgovişte, printr-un eveniment special organizat de Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), filiala Dâmboviţa.

Anul acesta sărbătoarea s-a derulat sub sloganul „Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună!” și a marcat împlinirea unui secol de la momentul reglementării profesiei contabile în România. Astăzi se împlinesc 100 de ani de la momentul la care a fost înființat, prin Decret Regal, semnat de Regele Ferdinand I, Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.

Președintele Filialei Dâmbovița CECCAR, Gabriela Anghel, a deschis manifestările celei de-a XVII-a ediții a Zilei Naționale a Contabilului Român, aducând în atenție rolul esențial al profesiei de contabil și al profesioniștilor din domeniu pentru economia națională.

Alături de reprezentanții CECCAR, printre invitați s-au aflat: președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, subprefectul județului, Marinela Daniela Manea, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, Valentin Calcan, directorul Administrației Județene a Finanțelor Publice Dâmbovița, Dragoș Emilian Rusu, alți reprezentanți ai instituțiilor publice din județ.

În contextul acestei manifestări, președintele Corneliu Ștefan, a subliniat, în mesajul său, importanța pe care o au profesioniștii din domeniul contabil:

Vă mulțumesc pentru invitație! Este un moment special pentru noi. Îmi face o deosebită plăcere să particip astăzi la acest moment festiv – la împlinirea celor 100 de ani de activitate. Dumneavoastră sunteți profesioniștii care gestionați afacerile mari și mici din economia românească și interacționați foarte bine și cu instituțiile publice. În numele meu și al instituției pe care o conduc, Consiliul Județean Dâmbovița, vom fi întotdeauna alături de dumneavoastră, un partener serios și, împreună, vreau să ne aliem la tot ceea ce înseamnă digitalizare, tehnologie. Aș vrea să avem din rândul dumneavoastră și al nostru, al tuturor, oameni profesioniști pentru a gestiona aceste activități. Mult succes în continuare! La mulți ani tuturor! Să ne vedem și când vom sărbători 200 de ani! Doamne ajută!

În cadrul evenimentului a avut loc și o festivitate de premiere a experților contabili și contabililor autorizați care au obținut cele mai bune rezultate la nivel local în activitatea pe care au desfășurat-o în anul 2020.

Sursa: Consiliul Județean Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top