fbpx

Platformă de știri și opinii

Avansează lucrările la stadionul Eugen Popescu. Anunțul Primarului: Chindia va reveni în curând acasă

in Sport by
Banner

Se lucrează intens la stadionul Eugen Popescu din Târgoviște pentru ca echipa fanion a județului, Chindia, să revină pe propriul teren cât mai curând posibil. Într-o postare pe Facebook, Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a explicat care este stadiul lucrărilor la momentul 14 iulie:

Ca și elemente de noutate, zilele acestea alegem și comandăm noile scaune, lucrăm la rețeaua de alimentare cu energie electrică a instalației de degivrare și a nocturnei și pregătim tribuna în vederea realizării hidroizolației.

Se lucrează în continuare la tribuna veche pe toate fronturile, atât la încăperile de sub tribună, cât și la exterior, la ultimul segment al gradenelor, iar ultimele componente ale tribunei metalice sunt in lucru la furnizor.

Așa cum am mai mentionat, chiar și fără un leu sprijin financiar de la bugetul de stat, facem toate eforturile pentru ca arena sportivă să poată fi terminată în acest an, dar și pentru omologarea provizorie a stadionului, fără tribuna metalică, astfel încât echipa să poată juca cât mai curând la Târgoviște”, a scris Primarul pe pagina sa de Facebook.

Reabilitarea stadionului Eugen Popescu, începută fix în urmă cu doi ani, ar fi trebuit să se încheie pe 31 iulie, adică în aproximativ două săptămâni. Termenul nu mai este de actualitate, în condițiile în care la tribuna pe schelet metalic progresul nu este unul vizibil. Totuși, cele mai optimiste scenarii dau Chindia acasă după jumătatea lunii noiembrie. Dacă se vor menține restricțiile de acum, iar omologarea FRF va fi una provizorie, pe stadion vor putea intra doar aproximativ 2200 de spectatori, 5% din capacitate urmând să le aparțină oaspeților, adică 110 bilete.

Până când arena proprie va fi gata – măcar și în parte – Chindia va susține meciurile din Liga I considerate pe teren propriu la Buzău, pe stadionul Gloria. Chindia a încheiat sezonul 2020-2021 al campionatului pe locul 7, cea mai bună clasare din istoria clubului. De menționat că echipa din Târgoviște se află printre puținele din România cu salariile la zi.

Banner
Tags:

Ultimele stiri din Sport

Go to Top