Platformă de știri și opinii

Târgoviște: Performanța în educație, premiată de autorități

in Actualitate/Administrație/Educație by
Banner

Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște a găzduit luni, 12 iulie 2021, Gala performanței în educația târgovișteană, un eveniment elegant organizat de Primăria Municipiului Târgoviște.

Au fost premiați 70 de elevi și profesori cu rezultate deosebite în competițiile sportive, precum și 6 elevi care au obținut nota maximă la examenele naționale (2 elevi la evaluarea națională și 4 elevi la bacalaureat).

La festivitatea de premiere au participat: președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan, Inspectorul Școlar General – Cătălina Homeghiu, viceprimarul municipiului Târgoviste – Monica Ilie, secretarul municipiului Târgoviște – Chiru Cristea Cătălin, consilieri locali, profesori și numeroși elevi.

Nu au lipsit nici momentele artistice. Acestea au fost oferite de Corala Appassionato și de elevi ai Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște.

Prezent la eveniment, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a transmis:

Sunt onorat și în același timp emoționat pentru participarea mea, în numele Consiliului Județean Dâmbovița, la acest eveniment. Vreau să transmit salutul meu profesorilor și elevilor cu rezultate frumoase la examenele naționale și competițiile sportive, și să le adresez felicitările mele sincere pentru performanțele pe care le-au obținut.

Săptămâna trecută, în cadrul Consiliului Județean Dâmbovița, am avut un concurs de proiecte, prin care am încurajat elitele dâmbovițene, iar anul acesta vom continua premierea tuturor elevilor olimpici, la sfârșitul anului, împreună cu inspectoratul școlar și cu siguranță vom duce tradiția mai departe.

Felicitări, domnule primar, pentru evenimentul organizat și pentru tot ceea ce faceți în municipiul Târgoviște!

Vreau să vă asigur, în numele Consiliului Județean Dâmbovița, că vom fi în continuare alături de elevi, de sportivi și de cadrele didactice.

Vă urez mult succes tuturor!”

La rândul său, primarul Cristian Stan a transmis că este mândru de elevii și de dascălii târgovișteni cu performanțe notabile obținute pe parcursul acestui an școlar.

„Unul dintre momentele mele preferate, nu doar ca primar al municipiului, ci ca simplu membru al comunității: recunoștința pentru un efort extraordinar, acela de a face performanță în Educație. Este piatra de temelie a construcției noastre pentru tot ceea ce înseamnă viitor.

De cei care au fost premiați astăzi depinde, în mare măsură, cum va arăta comunitatea mâine. Numai că, pentru a-i avea în sprijinul nostru, trebuie ca și noi să le fim sprijin. Instituțional, social, familial – în toate modurile posibile. O „alianță” elevi-părinți-profesori și reprezentanți oficiali ai urbei, care să ajute la crearea, atingerea și promovarea performanței.

Sunt mândru de acești copii, de profesorii care i-au îndrumat, de părinții care i-au crescut. Târgoviștea noastră are viitor.”, a transmis edilul târgoviștean pe pagina sa de Facebook.

Surse: Consiliul Județean Dâmbovița, Facebook Daniel Cristian Stan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top