fbpx

Platformă de știri și opinii

parau Bizdidel

Opt comune și un oraș dâmbovițean primesc ajutor de la stat, după ce au fost afectate de inundațiile din ultima vreme

in Actualitate/Administrație/Utile by
Banner

Nu mai puțin de opt comune ( Bezdead, Glodeni, Ulmi, Valea Lungă, Vârfuri,Voinești, Vișinești și Vulcana-Băi) dar și orașul Pucioasa, au fost afectate de inundațiile din ultime vreme. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Dâmbovița a anunțat că respectivele comunități vor primi ajutor din partea Statului, pentru repararea obiectivelor distruse în urmă inundațiilor.

inundatii DB 2021
  1. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița aprobă lista
    obiectivelor afectate de fenomenele hidrometeorologice periculoase din ultima perioadă, conform anexei, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
    Art. 2. Pentru obiectivele de interes local și județean, afectate de calamitățile naturale din ultima perioadă, în vederea refacerii și/ sau punerii în siguranță a acestora, unitățile administrativ-teritoriale vor iniția demersuri pentru accesarea subprogramului „Lucrări în primă urgență”, cuprins în Programul național de construcții de interes
    public sau social, derulat la nivelul Companiei Naționale de Investiții (C.N.I.), urmând ca finanțarea lucrărilor să se facă din fonduri ale Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.”

Se precizează, printre altele în HOTĂRÂREA nr. 134/09.07.2021, a CJSU Dâmbovița.( click pentru documentul integral).

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top