fbpx

Platformă de știri și opinii

Președintele CJD, demersuri pentru reluarea lucrărilor la podul de peste râul Argeș

in Actualitate/Administrație by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a anunțat că a convocat executantul lucrărilor de la podul de peste râul Argeș, întrucât lucrările sunt oprite de ceva timp la Ungureni și la Corbii Mari, iar proiectul nu mai suportă nicio amânare.

Președintele Corneliu Ștefan a subliniat că înțelege volumul mare de muncă, dar că lucrările trebuie să reînceapă și să se stabilească astfel un ritm susținut de lucru. 

“Investițiile Consiliului Județean Dâmbovița trebuie tratate, de către toți constructorii, cu maximă responsabilitate!

Pentru că lucrările la podul de peste Râul Argeș, la Ungureni, Corbii Mari, sunt suspendate, am convocat executantul la sediul Consiliului Județean Dâmbovița pentru a debloca situația. Înțeleg volumul mare de muncă ce trebuie depus pentru a finaliza reabilitarea acestui pod, însă lucrările trebuie reluate imediat și aduse, cât mai rapid, la stadiul convenit.

Totodată, în urma vizitei de astăzi în județ, pot să vă mai spun că obiectivul <<Punere în siguranță pod peste Argeș pe DJ 711A, km 36+904 la Potlogi>>, în valoare de aproape 12.555.000 lei, se află în grafic. Până în prezent, au fost făcute lucrări de deviere a cursului de apă, au fost realizați 110 piloni forați și aproximativ 95% din radierul armat al deversorului pe malul stâng. Tot la Potlogi, se află aproape de finalizare lucrările la pragul din zona centrală a albiei.

Podul pe DJ 722 la Mircea Vodă, în lungime de 23,50 m și cu o valoare de peste 1.800.000 lei, a intrat în perioada de prerecepție. Aici, lucrările efectuate au presupus realizarea, în totalitate, a unui obiectiv nou deosebit de important la nivelul județului Dâmbovița și al comunei Sălcioara.” , a scris președintele Consiliului Județean Dâmbovița pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top