fbpx

Platformă de știri și opinii

Vara aceasta puteți împrumuta cărți de la Biblioteca USRPLUS Crevedia

in Actualitate/Cultură/Politică by
Banner

La final de săptămână, USRPLUS Crevedia a lansat un proiect dedicat pasionaților de lectură. Aceștia se vor putea bucura de numeroase titluri prin intermediul Bibliotecii USRPLUS Crevedia.

Întreaga vacanță de vară, în weekend, reprezentanții USRPLUS vor ajunge în casele iubitorilor de cultură şi le vor împrumuta cărțile pe care și le doresc.

La lansarea proiectului, alături de deputatul Daniel Blaga, de senatorul Dragoș Popescu și de alți reprezentanți ai USRPLUS din județul Dâmbovița a fost și Iulia Popovici, secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii.

Cu acest prilej, a fost inaugurat şi noul cabinet parlamentar de la Crevedia, acolo unde deputatul Daniel Blaga şi senatorul Dragoş Popescu îi vor putea primi pe cetățeni pentru a discuta despre nevoile comunității. 

„<<Probabil că nu există zile mai fericite din copilărie, ca acelea petrecute citind o carte extraordinară>>, spunea Marcel Proust.

Astăzi, am avut deosebita plăcere să fiu alături de prietenii şi colegii mei din USRPLUS Crevedia.

M-au invitat la lansarea unui proiect de suflet, menit să aducă bucurie printre pasionaţii de lectură – Biblioteca USRPLUS Crevedia.

Practic, pe toată durata vacanţei de vară, în weekend, colegii mei vor merge acasă la toţi iubitorii de cultură şi le vor împrumuta cartea pe care şi-o doresc.

Doritorii trebuie să îşi lase adresa şi un număr de telefon într-un mesaj privat, iar prietenii noştri se vor îngriji în scurt timp să îi bucure cu romanul aşteptat.

Las aici un link util – https://drive.google.com/drive/folders/1D49ydvVQEJuW0oIc4odT8ct7KoakAEJT?fbclid=IwAR3YHoSOJ9tCe85Pl0sfLArA7-sLILcS4LzB16pci3b9MwMP7GbEqTdB5lw

Aş vrea să le mulţumesc celor care s-au gândit la acest proiect inimos şi să îi asigur de sprijinul meu.

De asemenea, îi mulţumesc şi doamnei Iulia Popovici, secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii, care ne-a onorat cu prezenţa la evenimentele de astăzi.

O altă veste bună este că am inaugurat şi noul cabinet parlamentar de la Crevedia, deputat Daniel Blaga şi senator Dragoş Popescu.

Aşteptăm sugestiile şi propunerile dumneavoastră sau solicitările pentru audienţe.

Ne dorim un dialog permanent cu dâmboviţenii şi credem că doar cu onestitate şi seriozitate putem mişca lucrurile împreună spre mai bine.

Nu uitaţi, un om care citeşte este greu de manipulat.”, a scris deputatul Daniel Blaga pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Daniel Blaga 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top