fbpx

Platformă de știri și opinii

PNL Dâmbovița explică cum au câștigat alegerile de la Cojasca și Braniștea, deși nu erau creditați cu șanse, de adversarii politici

in Actualitate/Politică by
Banner

Liberalii dâmbovițeni și-au revendicat victoria, de la alegerile locale parțiale ce au avut și în Dâmbovița, în comunele Braniștea și Cojasca, în data de 27 iunie. Într-o conferință de presă, ce a avut loc la sediul PNL Dâmbovița, din Târgoviște, președintele formațiunii, senatorul Virgil Guran, dar și deputatul Gabriel Plăiașu au explicat care a fost motivul, în viziunea acestora, pentru care liberalii au câștigat scrutinul de la Braniștea și Cojasca, deși, așa cum spun chiar cei de la PNL, erau creditați cu șansa a doua la victorie, după cei de la PSD.

Gabriel Plăiașu și Virgil Guran (conferința de presă PNL DB-1 iullie 2021)

Virgil Guran a declarat că:

“Am câștigat alegerile locale la Cojasca și Braniștea.(..) Noi am muncit la Braniștea, am trecut prin fiecare casă, inclusiv eu, și am discutat cu fiecare om în parte. Am luat pulsul, am văzut care sunt problemele și încercăm să vedem ce putem face ca să le rezolvăm. Și am câștigat alegerile. Ei (nr. PSD Dâmbovița) au fost învățați în alt fel, și acel fel de a pune problema s-a terminat în Dâmbovița. Acel fel prin care primarul PSD poate să pună talpa pe gâtul cetațeanului și trebuie să execute cetățeanul. Sau Poliția trebuie să se facă că nu vede când un cetațean este dus mai mult cu forța la vot sau chiar influențat din anumite puncte de vedere. Eu spun că de data asta nu s-a mai putut face nimic, nici cu bani, nici cu promisiuni, pentru că toți cei care trebuiau să-și facă datoria și-au făcut-o și n-au permis să fie fraudate, eludate sau influențate alegerile. De data aceasta a fost o competiție corectă, ce a generat un rezultat foarte bun pentru PNL.(…) Nimeni nu ne dădea șanse să câștigăm în cele două comune. Unul dintre parlamentari (n.r. de la PSD Dâmbovița) spunea că este chiar sfârșitul carierei mele politice. O să vadă colegii de la PSD, cu modestie spun, că eu o să am o poziție puternică în partid și sunt convins că împreună cu echipa (n.m. PNL Dâmbovița) vom face treabă.” A mai spus Virgil Guran.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top