fbpx

Platformă de știri și opinii

Dezinsecție prin pulverizare aeriană, timp de o săptămână, la Târgoviște

in Administrație/Utile by
Banner

În perioada 06 -12 iulie 2021, în intervalul orar 05:30 – 09:30, vor avea loc acțiuni de combatere a insectelor de disconfort (țânțari, muște, omizi).

Dezinsecția se va realiza prin pulverizare aeriană, pe toată suprafaţa Municipiului Târgovişte, inclusiv în cartierele Priseaca şi Sagricom.

Dacă vremea nu va permite demararea acestor acțiuni în prima zi a intervalului menționat, acțiunile se vor reprograma pentru următoarea zi propice acestei activități.

“Se vor folosi substanțe avizate de Ministerul Sănătăţii Publice – Comisia Naţională pentru Produse Biocide.
Substanţa folosită pentru combaterea dăunătorilor este Aqua K-Othrine EW20, insecticid formulat pentru aplicare ULV. Produsul nu este dăunător pentru oameni și nici pentru mediul înconjurător, însă este toxic pentru albine și organismele acvatice.
Pentru evitarea intoxicațiilor familiior de albine, se vor lua măsuri de închidere a stupilor sau de îndepărtare a acestora la o distanță de 10 kilometri față de locul unde se execută tratamentul.
De asemenea, trebuie evitat pășunatul și consumul de fructe în zonele supuse tratamentului.”, anunță Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Sursa: Facebook Daniel Cristian Stan 

Banner

Ultimele stiri din Administrație

Go to Top