fbpx

Platformă de știri și opinii

A fost inaugurat căminul cultural din localitatea Potlogi

in Actualitate/Administrație/Cultură by
Banner

Vineri, 25 iunie 2021, a fost inaugurat căminul cultural din comuna Potlogi. Cu acest prilej, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, și Primăria Potlogi au organizat spectacolul folcloric intitulat „Dor de Sat”.

Acompaniați de Orchestra Populară “Chindia” (dirijor Ionuț Dumitrescu), pe scenă au urcat îndrăgiți artiști ai folclorului dâmbovițean: Ionuț Dolănescu, Florentina Mîinea, Ileana Pavelescu, Crenguța Constantinescu, Loredana Dobrescu și Mihai Dinu.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat la eveniment, însoțit de vicepreședintele Luciana Cristea, senatorul Titus Corlățean, deputați PSD de Dâmbovița, secretarul general al județului și de mai mulți primari dâmbovițeni.

Corneliu Ștefan i-a felicitat pe reprezentanții administrației publice locale din comuna Potlogi pentru că de acum înainte manifestările cultural-educaționale ale comunității se vor desfășura într-un cadru elegant, în cele mai bune condiții.

“Am participat, astăzi, cu deosebită plăcere, la inaugurarea căminului cultural din comuna Potlogi, în satul cu același nume.
Oamenii harnici fac totul pentru localitățile pe care le conduc, iar primarul Catrina Nicolae este unul dintre ei.
Felicitări celor implicați în acest proiect!”, a scris președintele Corneliu Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top