fbpx

Platformă de știri și opinii

A avut loc premierea elevilor la Seminarul Teologic Liceal “Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște

in Actualitate/Educație/Religie by
Banner

Miercuri, 23 iunie 2021, a avut loc premierea elevilor de la Seminarul Teologic “Sf. Ioan Gură de Aur” din Târgoviște.

La eveniment a participat și părintele vicar al Arhiepiscopiei Târgoviștei, Ionuț Adrian Ghibanu, iar într-o postare de pe pagina sa de Facebook a transmis câteva gânduri în care a subliniat cât de importantă a fost implicarea deopaotrivă a elevilor, a părinților și a profesorilor pentru calitatea și bunul mers al activității educaționale.

“Astăzi, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, alături de părintele consilier Ionut Ileana, am participat la festivitatea de premiere a elevilor de la Seminarul Teologic Liceal Sfântul Ioan Gură de Aur din Târgoviște.

Aceasta este o școală teologică, vocațională ce are ca obiectiv principal, în primul rând, promovarea valorilor Evangheliei lui Hristos și educația elevilor în spiritul valorilor creștine, pentru a putea fi viitorii misionari ai credinței noastre strămoșești în lumea de mâine.

Încheierea acestui an școlar este și un moment de bilanț, dar și de apreciere a tuturor eforturilor depuse întru aprofundarea cunoașterii și întru formarea tinerelor generații, acum, când putem spune cu tărie că am înfruntat împreună una din cele mai mari încercări ale timpului nostru, iar Biserica noastră a dat mărturie de solidaritate, de comuniune și de filantropie, promovând ajutorarea celor care se confruntă cu deosebite probleme.

Am constatat cu bucurie că profesorii, elevii și părinții, cu toții au înțeles urgența vremurilor noastre și au făcut totul pentru ca activitatea educațională să se desfășoare în cele mai bune condiții, lucru pentru care am transmis mesajul de felicitare și binecuvântare al Înaltpreasfinţiei Sale!
Rog pe Bunul Dumnezeu, „Pãrintele ştiinţei şi al înţelepciunii”, să-i ocrotească pe toți, dăruindu-le sănătate și bucurie în întreaga activitate educaţională și de formare moral spirituală!”, a transmis părintele vicar Ionuț Adrian Ghibanu.

Sursa: Facebook Ionuț Adrian Ghibanu

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top