fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște: Urmărire ca în filme, pe străzile din oraș. Un tânăr șofer a făcut prăpăd, în încercarea de a scăpa de poliție

in Actualitate by
Banner

A fost o urmărire ca în filmele de acțiune la Târgoviște, în nopatea de 20-21 iunie. Un tânăr șofer, ce se pare că participa la un concurs de drifturi, în parcarea unui supermeket din centrul orașului Târgoviste, a fost urmărit de polițistii aflați în misiune, pe raza orașului, după ce tânărul nu a vrut să oprească la semnalele polițiștilor.

În timpul urmăririi, se pare că șoferul bolidului sport a pierdut controlul volanului și a avariat mai multe mașini parcate regulamentar, ulterior a ricoșat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a doborât, și în gardul unui case, pe care,de asemenea l-a distrus. Ulterior, șoferul, ce se pare ca a încercat să părăsească locul accidentului, fugind practic din autoturismul avariat complet, a fost prins de polițiști.

Conform surselor, la testul cu aparatul alcooltest, alcoolemia acestuia ar fi depășit valoarea de 0,4 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În acest caz a fost întocmit un dosar penal.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top