fbpx

Platformă de știri și opinii

Spectacolul UEFA EURO 2020 a continuat la București: Ucraina – Macedonia de Nord 2-1

in Actualitate by
Banner
Episodul doi al poveștii UEFA EURO 2020 la București s-a desfășurat joi după-amiază, când naționalele Ucrainei și Macedoniei de Nord s-au întâlnit în duelul pierzătoarelor din prima rundă.

S-a confirmat încă o dată că grupa C, aceea care își dispută meciurile la București și Amsterdam, este una spectaculoasă. De altfel, este grupa în care, în prima etapă, s-au marcat cele mai multe goluri, nouă!

Într-o atmosferă superbă, în care fanii celor două naționale s-au îmbinat perfect cu culorile tribunelor Arenei Naționale, Ucraina a reușit să se impună.

Scorul a fost deschis dintr-o lovitură de colț, mingea deviată cu călcâiul de Karavaev fiind trimisă în plasă, de la colțul lung, de căpitanul Yarmolenko. Ezitările din apărarea nord-macedonenilor au continuat și Yaremchuk a făcut 2-0 înainte de pauză cu o finalizare pe ”scurt”, scăpat singur spre poarta adversă.

La reluare, Macedonia de Nord a mutat ofensiv, iar la scurt timp a venit și golul. Alioski a ratat o lovitură de la 11 metri, însă mingea respinsă de portar i-a revenit pentru un voleu decisiv.

De un penalty a beneficiat, pe final, și Ucraina, execuat de Malinovskyi și parat de goalkeeper-ul Dimitrievski. Chiar și așa, elevilor lui Shevchenko le-au revenit cele 3 puncte extrem de importante.

Foto: UEFA/frf.ro

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top