fbpx

Platformă de știri și opinii

PSD Dâmbovița solicită Ministrului de Interne suplimentarea forțelor de ordine, la Cojasca și Braniștea, la alegerile din 27 iunie

in Actualitate/Politică by
Banner

Social democrații dâmbovițeni au suspiciuni că se încercă ca, în data de 27 iunie, la alegerile locale parțiale, ce se vor organiza în comunele dâmbovițene Cojasaca și Braniștea, se va încerca manipularea electoratului. Într-o conferință de presă, susținută la sediul central din Târgoviște, al celor de la PSD Dâmbovița, conferință de presă la care au fost prezenți toți parlamentarii PSD de Dâmbovița (5), alături de conducerea filialei dâmbovițene a PSD, liderul partidului, Corneliu Ștefan, a afirmat că suspectează că rezultatul scrutinului din 27 iunie se încercă a fi influențat, prin mai multe metode, de către contracandiții social democraților. În consecință, pentru că liberalii dâmbovițeni fac totul pentru a infuența rezultatul, spune Corneliu Ștefan, vom face un apel public către Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

PSD Dâmbovița- 18 iunie 2021

“Solicit public, domnului ministru Bode, suplimentarea efectivelor forțelor de ordine publică, în comunele Cojasca și Braniștea, atât în data de 27 iunie (n.r- ziua în care în cele două comune au loc alegeri parțiale), cât și până în data de 27 iunie, pentru că avem date cu ceea ce vor să facă cei de la PNL și la Braniștea și la Cojasca. Cu specificare clară că în comuna Cojasca nu ne dorim să ajungem și la alte evenimente neplăcute, între locuitorii comunei. Nu în ultimul rând, îi mai solicit domnului ministru Bode aducerea în județul Dâmbovița, în ziua scrutinului din 27 iunie, de forțe suplimentare de ordine din alte județe.”

În data de 27 iunie la Cojasca au loc alegeri anticipate pentru Consiliul Local, iar la Braniștea pentru postul de primar al localității.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top