fbpx

Platformă de știri și opinii

Primarul de la Cojasca și patru funcționari publici-plasați în arest la domiciliu, în dosarul vizelor de flotant eliberate ilegal

in Actualitate/Administrație/Justiție by
Banner

În noaptea de miercuri spre joi (16-17 iunie 2021) Judecătoria Târgoviște a decis plasarea în arest la domiciliu, pentru 30 de zile, a cinci persoane din comuna Cojasca, între acestea și primarul localității, Gheorghe Victor, într-un dosar ce vizează acordarea ilegală a unor vize de flotant, pentru cetățeni ce nu locuiesc în comuna Cojasca.

Primarul comunei și alte 6 persoane fuseseră reținute, pentru 24 de ore, în data de 15 iunie, în urma unor descinderi ale polițiștilor în comună, la sediul primăriei și la locuința primarului ( Detalii aici- Bazar Media).

Captura portal Judecătoria Târgoviște (ședință 16 iunie 2021)

Conform Agerpress, primarul Gheorghe Victor, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, la fel şi patru funcţionari publici.

Sursa foto- Facebook /Gheorghe Victor

Un angajat al Primăriei Cojasca şi un angajat al Serviciului Public Comunitar de Evidenţa Populaţiei Cojasca – au recunoscut faptele şi au primit control judiciar pentru 60 de zile.

Funcţionarii sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată, fals informatic în formă continuată şi fals intelectual în formă continuată, iar edilul este acuzat de instigare şi complicitate la aceste infracţiuni.

Ancheta vizează eliberarea în fals de vize de reşedinţă. Vizele ar fi fost eliberate pentru persoane care nu au locuit niciodată în imobilele respective, iar proprietarii nu ştiau că la adresele lor au fost eliberate astfel de vize. Conform sursei citate.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top